RSS feed

De Muzieklessen

Muziekschool Duiven is in ontwikkeling en zal niet het volledige palet aan muziekinstrumenten kunnen onderwijzen. De instrumenten en vocals die nu worden onderwezen zijn:

Klarinet, zang, fluit, blokfluit, keyboard, gitaar, drums, saxofoon en trompet. We zijn in voorbereiding om ook een strijkers-sectie op te richten met de vakken viool, cello, contrabas en elektrische viola da gamba (site in het Engels).

U kunt er voor kiezen om alleen les te krijgen of met twee, dan wel in groepjes. We hebben er voor gekozen om de leerlingen regelmatig te laten voorspelen in verschillende samenstellingen en op verscheidene lokaties.

Het docententeam komt regelmatig bij elkaar om elkaar te ondersteunen en te coachen in professionaliteit en onderwijspraktijk en heeft een zogenaamd “theorie-team” ingericht om de onderwijspraktijk te bestuderen, te onderbouwen en verder te ontwikkelen. Wij streven naar plezier, veiligheid en gezelligheid tijdens de lessen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: